Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2014 22:09 - Разрушителното влияние на ТЕЛЕГОНИЯТА! Автор: grigorsimov
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 7850 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Протойерей Николай Головкин
ТЕЛЕГОНИЯТА – НАУКА ЗА ДЕВСТВЕНОСТТА

Това откритие старателно се укриваше, а и днес има безбройно множество противници.
Хората, встъпващи в брак, в мнозинството си искат да имат деца. Но не всички знаят, как влияе на здравето на потомството, девствената чистота, и че именно от нея зависи – какви ще са нашите деца...
Нашите предци за знаели това. Те са знаели, че "ходещото" момиче, не създава добро потомство.
Телегонията се заключава в това, че решаващо влияние на потомството на жената, има първият й мъж - партньор. Именно той, а не бъдущият баща на децата, определя генофонда на потомството на всяка жена, независимо от това, кога и от кого тя в последствие ще ражда своите деца. Който е нарушил девствеността на момичето, той става, нещо като, генетичен баща на всичките й бъдещи деца. И това непременно трябва да го знаят съвременните момичета, когато решават да започнат интимен "живот"!

Примерно преди 150 години коневъдите, създаващи нови породи коне, за повишаване издържливостта на конете решили да кръстосат коне със зебри. Опитите не успели. Не се получило ни едно зачеване. Прекратили опитите и забравили за тях, предполагайки че всичко е приключило. Но след неколко години кобилите участвали в опитите започнали да раждат "зебрести" - ивичести кончета, и то - от породисти жребци! И шашнатият научен свят нарекъл това явление - телегония.

Опитите на Ч. Дарвина, на професор Флинт, на Феликс Ладантека и на други учени, с други животни, потвърдили дадения феномен.
И ето каква парадоксална ситуация се получава днес: за това явление, имащо пряко отношение към раждането на пълноценно потомство, с което би трябвало да се съобразява всеки човек, който иска да има здраво семейство и поколение, знаят предимно, само животновъдите. И го знаят много добре: иначе нямаше да имаме, нито породисти коне, нито елитни млечни крави...

И още тогава - преди 150 години, започнали да си задават въпроса: «Не се ли разпространява ефектът на телегонията, и при хората?» И започнали интензивни физиолофични, антропологични и социологически изследвания, и даже - естествени опити, когато се предоставяла такава възможност. И след многогодишни и многобройни, най-различни опити, безпристрастната наука заявила твърдо: «Да, ефектът на телегонията се распростира и сред хората, и при това - в много по ярко изразена форма, отколкото в животниския свят!»
– И тогава била спусната завесата на секретността, т.е. на тайната!
Откритието на телегонията веднага било скрито, защото затваряло пътищата за всякаквите замислени сексуални революции, – което никак не се връзвало с плановете на врага, на човешкия род.
За засекретяването на телегонията било намерено удобното оправдание, с внесената в енциклопедията, удобна фраза, че уж явлението телегония, не било потвърдено...

А днес добре ни е известно, че само неколко години след извън брачните им връзки, с приходящи гастрольори, по време на международните фестивали и спортните олимпиади, нашите руски момичета започнали да раждат, от своите бели, генетически здрави мъже, – бебета "юнаци", – «ни приличащи на майката, ни на бащата», а чисти негърчета...

logoslovo.ru/forum/all_716/topic_1451/

превод, Григор Симов




Гласувай:
2



1. kakvonovo - Здравейте
17.06.2014 11:26
Това е така нареченото "отложено раждане" и се проявява сравнително често. Свързано е обаче не с елемента на половия акт а с попадане на сперма във влагалището или на други лигавици. Така че така наречените "свирки" също влизат в сметката. Организма на жената присъединява ДНК от спермата и го запазва за бъдещи "проекти". Това се отнася за всички последващи видове сперма от всички различни "донори". Механизма на проникване на ДНК не е уникален и се наблюдава при всички вирусни инфекции. Така че за човечеството това е позитивен механизъм.
Основния въпрос получаващ само частични отговори (за сега) е - какъв е принципа на участие - последователност, пропорционалност или случайност. Аз си имам своите наблюдения ако желаете да ги знаете или да поговорим пишете ми на лични!
В реда на шегата ще кажа, че имаме много повече деца отколкото смятаме. А наще не са "съвсем" наши. Впрочем ние използваме ДНК на жените си и това не ни притеснява. Говорим за чувство за собственост! Със смях!
цитирай
2. ramus - Това вече беше внимателно анализирано на други места по виртуала...
20.06.2014 10:32
...И се оказа една чудесно скроена заблуда.
Нещо повече - примерите в него са изведени преднамерено погрешно.
Комбинираните техники и похвати за словесно въздействие и сугестия, тук са си реализирани. Типично по съветски, типично йезуитски... Типично според всички хилядолетни практики на убеждаване с цел въздействие към желани нагласи - накратко, манипулация...
Прието е да се смята, че има и "полезна манипулация". Всъщност и двете страни в играта, наречена "манипулация", имат потребност от нея. Тя затова и се образува и е толкова устойчива от хилядолетия насам.
Силата на пропагандата е голяма и заради това нейното влияние се използва навсякъде в социалния живот.
Допустимото предубеждение на авторите е може би изживяването на тяхната роля - да спомагат за "връщането на някакъв отминал предварително установен ред на земята в който всичко е било спокойно, естествено, истинно и справедливо". Естествено - така, както те си го представят.
И понеже в днешно време вярата е недостатъчна, се води битка чрез конструирането и натъкмяването на "аргументи", заради целта - убедителност.
----

Всъщност, в основата на тия лични представности стои специфичен, несъзнателен, защитен, психичен механизъм, който се реализира както в отделния човек, така и на ниво колектив и групи. На него се основава и съгласието в групите, организирани по същия признак.
В основата си принципът е прост - най-общо, когато човек не може да вникне в промените, да се адаптира сред тях, в него страха (стреса) отключва прогресивна тревожност и безпокойство. Включените защитни механизми имат специфична психична програма - опитват се да "върнат" индивида в някаква форма на негова представа за миналото, сред която той има спомен че е бил "спокоен". Това е форма на ретроградност. В психиката на всеки човек всички стартирани защитни програми, отвъд определена граница, водят към специфичен "колапс" на психичното поле - постепенно го затварят "навътре", стесняват, докато се намери някаква форма на която той да се "закрепи страховия стимул да намалее и да "отпусне" останалите психични функции, до някаква форма на относителен баланс. Докато това не се случи, страховия и стресовия стимули изземват цялото психично пространство защото все още в мозъка природата е програмирала това да е задължителен приоритет (оцеляването). И всички процеси около СТРАХА са програмирани да са с абсолютен приоритет и веднага доминират цялото психично поле.
Всичко това пък, изведено и систематизирано от познавателните дисциплини, се използва от тия, които имат достъп и разбиране до него. И играта на манипулация да върви и да работи безотказно...
-----------------
Всичко това не означава че всичко в текста горе е лъжа. Механизмите за комбиниране на ДНК са общоприродни и те имат огромна роля за Живота въобще. Хората дори сме се научили да го използваме, точно защото сме го заимствали от самата природа. Опитите да се смесва с пригодени форми на морал и етика от библейски тип, е обикновен трик. Но върви, защото е вкаран дълбоко в колективния егрегор, подвластен на религиозното...
Та горе - внимателно са подбирани насоки и допускания, изведени емпирично или чрез експерименти, но нямайки готовата желана изводна картина, която автора толкова се опитва да повтаря и натрапи. И всичко това - породено от силните пристрастия и убеждения че "света върви на зле, и е важно някой да го спасява". Всъщност е точно обратното - тия, които най-много искат да променят света е, главно защото самите те не могат да се променят и адаптират адекватно. И реалността на живота, много се отдалечава от тяхната вътрешно-психична реалност и двете влизат в конфликт. И личността вижда решението единствено като придобива умерени до революционни импулси, допълнени с фантазията за "спасение"... :)
цитирай
3. tzarkarui - Статията е хубава,
21.06.2014 16:50
има огромни (Исполински) истини в нея. Обаче Григор Симов е скаран с правописа (за форматиране пък въобще и не може да става дума), за което пък си има основателно извинение.

В друга, много по-радикална статия ( :) пак трябва да търся линк) женското влагалище се сравнява с кофа, която събира "негативите" на мъжете, които са прониквали в него. Дълга тема, за средностатистически първосигналносистемник© би била неразбрана.
цитирай
4. ramus - радикални статии, колкото искаш
04.07.2014 10:51
Радикалността е обикновен психичен симптом. За проблемна личност.
Човек, който не може да се ориентира и е объркан отвътре, обикновено търси да компенсира този дефицит чрез люшкания в крайности. За един човек, който не намира разбиране, няма вникване, който няма необходимия потенциал за това, избива в лесните импулсивни решения - да се взима ситуация като крайност, която е нетърпима и неприемлива, и да се заменя с друга крайност, която субекта проектира като "решение" за изход от първата.
Радикалиста е субект, който както по-горе посочих - има проблем с адаптацията. Неспособността му се излъчва и резонира с подобна на нея в други субекти в егрегора. И понеже тя излъчва първосигналност, е мощен фактор на който лесно се резонира.
------
Една от най-любимите и популярни решения за проектиране на изход от нетърпими ситуации е именно използването на похвата - назад във времето... Естествено - достатъчно назад. Разбира се - и достатъчно отдалечено - както във времето, така и географски. За да е възможно да се проектира на свобода и да се съчиняват приказки за "добрите и щастливите хора, живели спокойно и справедливо някъде и някога".
Принципа е прост - като е налице конфликт, колкото по-силно дисонират помежду си елементите на конфликтността, толкова повече се засилва потребност от намиране на решение. В социологията това явление е изведено и наречено общо "ефект на когнитивния дисонанс". Неговата сила е в това, че в съзнанието работят механизми, които с лекота разполагат с възможността да скриват от субекта елементите на конфликта, да ги променят, да променят паметовите записи, да се нагаждат образи, обяснения и схеми.
-=-=-=-=-=-
Колкото до "вагината" - колкото щения, толкова и обяснения. За някои тази игра на приказки, в които сънуващия ги, прави да му изглеждат истински, е единственото, сред което живеят. Всъщност - повечето. И няма как - нещо някъде, отвътре напира... несъзнателното това му е силата - че управлява субекта, а за самия него е невидимо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685522
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031